Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Υπ.Δήμαρχος Σαλαμίνας λέει ΟΧΙ στους εορτασμούς των Σαλαμινίων! Απίστευτο ?

ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΟΧΙ ΣΤΑ «ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ»

Μια συνέντευξη που προκαλεί πολλά ερωτηματικά έδωσε η υποψήφια κ.Ρούλα Νάνου στην « Γνώμη της Σαλαμίνας.»

 
Όταν Δήμαρχοι και κάτοικοι σε άλλους Δήμους σε όλη την Ελλάδα είναι υπερήφανοι για την Ιστορία και τον Πολισμό τους όπου όταν απειλείτε να καταστραφεί από την Πολιτεία δε διστάζουν να αντισταθούν με όλα τους τα μέσα έρχεται η κ. Νάνου ως υποψηφία Δήμαρχος της Σαλαμίνας, όχι μόνο να ειρωνευτεί την Ιστορία του νησιού και τα Σαλαμίνια αλλά και τους ίδιους τους Σαλαμίνιους που αφιέρωσαν χρόνο και χρήμα για να προβάλουν τον νησί τους. ...

Αναφέρει χαρακτηριστικά με δόσεις ειρωνείας η κ. Νάννου ότι «Αρκετοί αιθεροβάμονες νόμισαν ότι ανακάλυψαν την πυρίτιδα και απογειώθηκαν».Οι αιθεροβάμονες κ. Νάνου σας ενημερώνω ότι είναι τα δικά μας μικρά παιδιά που δούλεψαν με τους δάσκαλους στους για να προβάλουν τον τόπο τους κάτι που εσείς αδιαφορείτε παντελώς . Γιατί δεν έχετε αναφερθεί ΠΟΤΕ για τις καταπατήσεις του ΟΛΠ ? Γιατί δεν έχετε αναφερθεί για τις καταστροφές του ΟΛΠ ? Γιατί δεν έχετε πάρει έστω μια απόφαση για την προβολή και αξιοποίηση της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας? Θα σας πούμε εμείς γιατί ορισμένα από τα στελέχη σας έχουν άμεση σχέση με τα Ναυπηγεία και την υποβάθμιση της περιοχής!
«Αρκετοί ονειροπαρμένοι εξίσωσαν τον τύμβο του Μίχα με τον Παρθενώνα του Καλλικράτη….» Ρ. Νάννου
Κ. Νάννου γιατί τέτοια απαξίωση για την Ιστορία μας? Ο Τύμβος των Σαλαμινομάχων είναι ένα Παγκόσμιο σύμβολο και δεν ανήκει σε κανέναν Μίχα ή σε κανένα Ναυπηγείο , ο νόμος του Υπ.Πολιτισμού είναι σαφής ότι η περιοχή της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας είναι το Ιστορικότερο γεγονός της Ελληνικής Ιστορίας και επίσης η Α αδόμητη ζώνη προστατευόμενη και ίδιας αξίας όπως και Ο Ιερός Βράχος της Ακρόπολης . Εάν έχετε πρόβλημα και σε αυτό στείλτε μια επιστολή στο Υπ. Πολιτισμού για να αλλάξουν τη χρήση γης που θα σας εξυπηρετεί εσάς και τα Ναυπηγεία να ισοπεδώσουν τα πάντα! Σας ευχαριστεί αυτό ?“ονεροπαρμένοι” είμαστε όλοι εμείς που αγαπάμε τον τόπο μας ? Έτσι μας αντιμετωπίζετε ?
«Η υπερβολή στο απόγειό της. Αξιωματούχοι, βαθμοφόροι και λοιποί επίλεκτοι παρατρεχάμενοι, απολάμβαναν επί μία εβδομάδα με ιδιαίτερη ικανοποίηση τα λουκούλλεια γεύματα που παρέθετε ο Δήμος ……..εις μνήμη των προγόνων μας».Ρ. Νάνου

Είναι για εσάς υπερβολή όταν για πρώτη φορά τιμούν με τη παρουσία τους το Νησί μας Πρεσβείες από όλον τον Κόσμο ?
Είναι για εσάς υπερβολή όταν το γεγονός της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας παίρνει παγκόσμιες διαστάσεις ?
Είναι για εσάς υπερβολή να τιμούμε αυτούς που έδωσαν ότι πολυτιμότερο είχαν για την ελευθερία ?
Είναι για εσάς υπερβολή που για πρώτη φορά η Σαλαμίνα διεκδικεί να γίνει Πολιτιστική πρωτεύουσα το 2020 με την συμπαράσταση της Ελληνικής Βουλής?
«Προσκεκλημένοι των αδελφοποιημένων δήμων, αφού τους κοιμίσαμε και τους ταϊσαμε, ενθουσιασμένοι από την φιλοξενία μας, μας συνεχάρησαν για την γκλαμουριά και την επιτυχία της φιέστας.» Ρ. Νάνου
Αφού κάνατε ένα τεράστιο πολίτικο ατόπημα και δεν ψηφίσατε την αδελφοποίηση των 23 Δήμων – ενώ όλοι οι άλλοι Δήμοι συμφωνήσαν ομόφωνα! Έρχεστε τώρα και προσβάλετε και τους Δημάρχους και τον θεσμό των 23 Αδελφοποιημένων πόλεων. Ντροπή σας!

Τέλος η ονομασία που βάλατε για τα Σαλαμίνια «Ρωμαϊκή Φιέστα» δείχνει την αντιπάθεια σας σε κάθε τι που προβάλει την Σαλαμίνα και την Ιστορία της. Με αυτές τις απόψεις που διατυπώνετε έχετε και το θράσος να θέλετε να γίνετε και Δήμαρχος της Σαλαμίνας ?

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κα Νάννου λέει ξεκάθαρα και με το όνομά τους εκείνο που πιστεύει ότι είναι σωστό για τον τόπο, χωρίς να περιττολογεί και χωρίς να νοιάζεται ότι ενοχλούνται ορισμένοι. Κι αυτό ειλικρινά μ΄ αρέσει. Μ΄ αρέσει ότι η γνώμη της αποτυπώνεται πάντα με ευκρίνεια και παρρησία.
Γεγονός είναι ότι κριτικάρει αυστηρά και μάλιστα με ιδιαίτερη λεκτική ικανότητα που σπάει κόκκαλα, την χωρίς αμφιβολία πολυήμερη και πολυέξοδη εκδήλωση των "Σαλαμινείων", τη στιγμή που ο Δήμος αδυνατεί να πληρώσει τις υπηρεσίες των ιδιωτών που εκλήθησαν να προσφέρουν.
Όλοι γίναμε μάρτυρες πριν λίγες ημέρες, μέσω του blog γνώμη της Σαλαμίνας, της υπόθεσης της κας Στεφανή Ελένης η οποία οδηγείται στην καταστροφή εξαιτίας της αδυναμίας του Δήμου να εξοφλήσει τα τιμολόγια της.
Αφού λοιπόν σαν υπερχρεωμένος Δήμος δεν έχεις την δυνατότητα να πληρώσεις ούτε τα 4.500 ευρώ της κας Στεφανή, πως κάνεις τέτοια χλιδάτη εκδήλωση που το κόστος της, από ότι λένε, θα υπερβεί τα 120.000 ευρώ;
Αυτό κατακρίνει κυρίως η κα Νάννου, και βέβαια μέμφεται και τους μεγαλομανείς.
Η κατάληξή της, λέγοντας:
Πιστεύω ότι η πρότασή μου, όπως και όλης σχεδόν της αντιπολίτευσης, να περιορισθούμε σε μία σεμνή και λιτή εκδήλωση που να συνάδει με τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, ήταν η πλέον ενδεδειγμένη,
με βρίσκει απολύτως σύμφωνο.

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Νάνου δεν γνωρίζω αν ο Δήμος έχει κάνει χλιδάτη εκδήλωση που το κόστος της, από ότι λένε, θα υπερβαίνει τα 120.000 ευρώ. Εσείς όμως σαν υπεύθυνη πολιτικός δεν θα έπρεπε να ανακοινώνετε διάφορα ποσά στηριζόμενη στο "από ότι λένε". Είστε Δημοτική Σύμβουλος στην Αντιπολίτευση και διεκδικείται τη θέση του Δήμαρχου Σαλαμίνας. Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.
Κάνετε πολύ λόγο για τα χρήματα της κας Στεφανή για το εξωφρενικό ποσό.... των 4.500 ευρώ!!! Εγώ κα Νάνου που είμαι ένας απλός δημότης γνωρίζω ότι ο Δήμος Σαλαμίνας χρωστάει σε όλους τους Κουλουριώτες επιχειρηματίες και σε όποιον μιλάει ελληνικά. Εσείς δεν το γνωρίζετε; 'Η το κάνετε μόκο για προστασία των "συμμάχων σας";
Όταν κυρία Νάνου ασχολείστε με τις 4.500 ευρώ και δεν ασχολείστε με τα 25.000.000 ευρώ ή τα 43.000.000 ευρώ απλά ΛΑΙΚΙΖΕΤΕ.
Και κάτι τελευταίο: καλά κάνει ο Δήμαρχος που προσπαθεί να μας βγάλει από τη μιζεριά μας!!!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟΣΗ ΜΙΖΕΡΙΑ!!!
Να ξέρετε ότι οι Κουλουριώτες νοιώθουν υπερήφανοι, μέσα στην απόλυτη ξευτίλα και εθνική υποτέλεια των καιρών μας, για τη πρόσκληση της Ελληνικής ομογένειας στην Νέα Υόρκη.

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Νάννου διαβάστε τα σχόλια στο http://ksipnistere.blogspot.com/2012/02/blog-post_5052.html#comment-form
και κάντε κάτι. Μας έχετε ξευτιλίσει σε όλη την Αττική.

Ανώνυμος είπε...

09.48PM Κάνεις λάθος φίλε μου. Δεν σας ξευτίλησε η Νάννου,
ο στενός συνεργάτης του δημάρχου κος Μαριδάκης σας
ξευτίλησε. Αυτός είναι που το γραψε και το στειλε στην
Zouggla, και από κει το πέρασε copy-paste στα άλλα blogs.
Όποιος ξέρει και διαβάζει, καταλαβαίνει ότι η κα Νάννου
δεν καταφέρεται κατά της Ιστορίας, καταφέρεται εναντίον
εκείνων που καπηλεύονται την Ιστορία.
Η πρότασή της, να γινότανε μία σεμνή και λιτή εκδήλωση
που να συνάδει με τους χαλεπούς αυτούς καιρούς που ζούμε,
όπως λέι, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως, διαχειριστή είσαι και πολύ εμπαθής. Έμαθα ότι η κα Νάννου σου ΄χει στείλει και σένα απάντηση για ανάρτηση και συ δεν την σηκώνεις.
Γιατί ρε τζιτζιφιόγκο;
Σού πέφτει λίγο;
Πως την αναρτήσανε σχεδόn όλοι οι άλλοι, και συ όχι; δεν έχεις υποχρέωση, μαλάκα;

Ανώνυμος είπε...

Είπα να μην ασχοληθώ ξανά, αλλά βλέπεις ο διοπτροφόρος νεοκόπος «ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ» μου τσίγκλησε πάλι τα νεύρα.

‘Εσπευσε ως καλή παλλακίδα να υπερασπιστεί απεγνωσμένα την ευειδή κυρία Νάννου , τη γεμάτη με τεράστια «καλοσύνη» και μισαλλοδοξία και τελικά την απόλυτη ΨΕΥΤΡΑ και φαντασιόπληκτη.

Αυτή που πληρώνει ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, προκειμένου να έχει πρόθυμους «οπαδούς», καλοταϊσμένους χοντροσυμβούλους με πικάντικα εδέσματα και δημιουργεί έναν άτακτο στρατό από αργυρώνητους προδότες, πρώην εξαγορασμένους συμβούλους (τα κατορθώματα τους στις εκλογές του Αναπτυξιακού ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ), τους οποίους τελικά η ίδια κατονομάζει ξευτιλίζοντας τους και αυτοί τρέχουν ακόμα ξωπίσω της!!! δημιουργώντας από τότε έναν από τους πιο αποκρουστικούς κώδικες ανηθικότητας και διαφθοράς με τεράστια αποθέματα αφοπλιστικής αφέλειας και υποκρισίας, που ατιμάζουν την όποια ΜΗΔΑΜΙΝΗ πιθανότητα της για τον πολύφερνο Δημαρχιακό θώκο.

Φανταστείτε τη Σαλαμίνα με Δήμαρχο αυτή τη κυρία………………………….

Δεν λέω τίποτε άλλο. Απλά φανταστείτε……………………………………….

Αυτή και τους συνεργάτες της: Θανάσης ο γραφικός, Χοντρομπάφ, Μάστρο…. και λοιπά και λοιπά…………………………..

Αν έχετε τέτοια τερατώδη φαντασία………………….

Αυτός λοιπόν ο Οβιδιακός Μιντιάρχης των blogs της Σαλαμίνας και πασίγνωστος γυρολόγος, που εξυμνεί (αζημίως) πότε Βούδα… πότε Κούδα… πότε Πίπη…
πότε Ρούλα .. και πάει λέγοντας, αυτόκλητος υπερασπιστής με μοναδική ικανότητα στη συνειδητή διαστρέβλωση των πάντων, αυτοξευτιλίζεται για λίγα ψίχουλα και με απύθμενο θράσος απομονώνει κάποια ψήγματα και τα αναγάγει σε αποφθέγματα.

Λες και ο κόσμος είναι ηλίθιος και δεν καταλαβαίνει.

Εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια.

Δεν πειράζει όμως, έτσι σε θέλουμε και ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΛΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ να εξυμνείς την ανυπαρξία και την ανικανότητα και να φιλοτεχνείς διαρκώς μια εικονική πραγματικότητα σε ένα καμβά εξόφθαλμης γελιότητας.

Υ.Γ.
Έμαθα ότι εσχάτως εμφανίστηκαν νέφη στο κωμειδύλλιο με τον αχόρταγο ΚΟΜΗ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ (κατά των Καρπαθίων), όπου άρχισε και η κυρία Ρούλα ακόμα !!! να αντιλαμβάνεται τη ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ.
Κάτι είναι κι αυτό. Άλλωστε θυμάμαι ότι τον είχαν παρομοιάσει με κροκόδειλο, που όταν ανοίγει το στόμα του, δεν ξέρεις αν θέλει να χασμουρηθεί ή να σε φάει.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε μου φίλε, γιατί τόσο μένος εναντίον της Νάννου;
Είπε κάτι που είναι ψέμα; Το τύμβο ο Μίχας δεν τον έφτιαξε ή κάνω λάθος;
Εαν έλεγε το τύμβο του Μαριδάκη, θα ήταν όλα εντάξει;
Για να μην τρελαθούμε ομαδικώς.

Ανώνυμος είπε...

Ποιόν νεόκοπο γυρολόγο λες φίλε μου;
Τον Βενετσάνο Γιάννη
Τον Μπακαούκα Δημήτρη
Τον Μπασιαρά Μάρκο
Τον Κουτσιλαίο Γεώργιο
Τον Αγαπίου Κώστα
Τον Παυλάκη Γιάννη
Την Μπούτση Μίνα
Τον Γκίνη Στέλιο
Την Μπεγνή Τίνα
Τον Τσαλιαγκό Αντώνη
Κλπ
Είστε πολιτικοί νταβατζήδες και πολιτικοί γυρολόγοι και μάλιστα αξιοθρήνητου τύπου που δεν κανετε τίποτε άλλο από το να γυρνάτε από υποψήφιο σε υποψήφιο και από εκλογικό κέντρο σε εκλογικό κέντρο.

Ανώνυμος είπε...

Για να πηγαίνει στο εξωτερικό και να ξοδεύει τόσα λεφτά για τα Μαριδάκεια-Σακελάρεια-Σαλαμίνεια, έχει. Για να πληρώσει τα τιμολόγια των ανθρώπων που βάλανε από την τσέπη τους για να του φτιάξουνε το διαφημηστικό υλικό στην ώρα, δεν έχει.
Ρε καλά τα λέει η Νάννου στην συνέντευξή της ότι η χλιδή και το μεγαλείο μεσουρανούν στον οίκο των αρχόντων.
Κοντεύει η ώρα, που σας βλέπω να τρώτε και ξύλο από τους αγανακτισμένους βιοπαλαιστές, που τους έχετε όλους φεσώσει.
Ξεφτίλες.

Ανώνυμος είπε...

Η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος SAN FRANZISCO, αποφάσισε τα εκατοντάδες χιλιάδες δολλάρια που θα ξόδευαν για τις εκδηλώσεις και την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, να τα δώσουν σαν βοήθεια στην Ελλάδα και να μην κάνουν παρέλαση.
(Ειδήσεις των 8 μ.μ. στο MEGA Καθαρή Δευτέρα 27/2/2012).

Αυτή είναι υπεύθυνη στάση, κι όχι φανφάρες, χοροί και πανηγύρια, σαν να ζούμε σε άλλο τόπο και σε άλλες εποχές.
Τι έχετε να πείτε τώρα ρε κοθόνια για τους ομογενείς του SAN FRANZISCO που αποφάσισαν να μην κάνουν ούτε παρέλαση ούτε εκδήλωση; Είναι ανθέλληνες; Τούρκοι; Αλβανοί; Σκοπιανοί;
Άντε, σας ρίχνω καναβούρι για να αρχίσετε να κελαϊδάτε,σαν καναρινάκια που είσαστε, και να τους βρίζετε κι αυτούς, που δεν τιμούν την ιστορία μας και μάλιστα την Εθνική μας εορτή.