Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Στη Σαλαμίνα η οικογένεια είναι ιερή, κύριε Τσαβαρή.



Ο δήμαρχος κύριος Τσαβαρής  προκειμένου να διασωθεί από την διαφαινόμενη εκλογική συντριβή του, προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη ρίχνοντας στο παιχνίδι και τα τελευταία του χαρτιά  που είναι η συκοφαντία και ο βρώμικος πόλεμος Ένας βρώμικος πόλεμος που στοχεύει στη σπίλωση τόσο εμού όσο και της οικογένειας μου....
Η χθεσινή του Πασχαλινή ανακοίνωση –βόθρος του κ.Τσαβαρή μόνο εμετό προκαλεί.       Συνιστά δε καθαρή συκοφαντική δυσφήμηση και θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον της  δικαιοσύνης.
Είναι κατάντια για ένα δήμαρχο να σκυλεύει και να αναπαράγει τις κακοήθειες και τους ανυπόστατους ισχυρισμούς ενός υποψ. Δημοτικού Συμβούλου που αναγκάστηκα να τον αποπέμψω από τον συνδυασμό μου, για τους λόγους  που αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση μου, και τους οποίους ο κ.Τσαβαρής πολύ καλά γνωρίζει.
Εγώ δεν θα πέσω στο επίπεδό του. Στη πολιτική του πεζοδρομίου, ως άνθρωπος και ως γυναίκα, δεν δέχομαι να πάρω μέρος. Τον πληροφορώ ότι τέτοια λιβελογραφήματα δεν με πτοούν καθόλου και την απάντηση θα την δώσει ο κόσμος στις 18 Μαϊου.                                Η αντιπολιτευτική μου δράση και ο έλεγχος που άσκησα και ασκώ σε όλα τα κακώς κείμενα της διοίκησης Τσαβαρή τώρα και 3 χρόνια, φαίνεται ότι τον έχουν πολύ ενοχλήσει και τον έχουν φέρει σε κατάσταση απελπισίας και πανικού.
Ποτέ μου δεν μπορούσα να φανταστώ ότι στη πολιτική αντιπαράθεση θα υπήρχε ανθυποψήφιος δήμαρχος που θα έφθανε στο σημείο να θίξει και να σπιλώσει με αυτό τον ανοίκειο και απαράδεκτο τρόπο μέλη της οικογένειας μου τα οποία καμία αφορμή δεν έδωσαν για να τύχουν αυτής της κακοήθειας εκ μέρους του κ.Τσαβαρή.                           Αυτός είναι τυχοδιωκτισμός, είναι πολιτική ανανδρεία, είναι ανηθικότητα.
Με την ίδια ευκολία με την οποία πιάνει στο στόμα του τον σύζυγό μου είμαι σίγουρη ότι μέσα στον πανικό του θα φτάσει στο σημείο να κατηγορήσει και τα ίδια μου τα παιδιά. Έχετε λοιπόν την ευκαιρία κύριε Τσαβαρή να βγάλετε ακόμα τρεις κατάπτυστες ανακοινώσεις για τα παιδιά μου και άλλη μία για τη μάνα μου.                                                                                                                                    Όπως είναι γνωστό σε όλη την Σαλαμίνα, σύσσωμη η οικογένεια μου και όχι μόνο, στέκεται αρωγός στην προσπάθειά μου και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό, πράγμα που όπως φαίνεται ενοχλεί.                                                                                                                               Ζητώ συγνώμη από τον κύριο Τσαβαρή που εγώ δεν έχω διαλυμένη οικογένεια.
Η παράταξή μας ενωμένη σαν μια γροθιά, συνεχίζει σταθερά και αταλάντευτα την πορεία για την αναγέννηση της Σαλαμίνας, αδιαφορώντας και αγνοώντας τους λασπολόγους και τους κοινούς συκοφάντες.                   
Βαδίζουμε προς τη νίκη με καθαρά χέρια, καθαρούς ανθρώπους και καθαρή συνείδηση.
                                                                                                          Σαλαμίνα 22/4/2014
                                                                                                                Ρούλα Νάννου
Υποψ.Δήμαρχος Σαλαμίνας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ζούμε στο όνειρο του παράλογου εδώ και 3,5 χρόνια. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι φυσικά που με τις ευλογίες του “Big Boss” ενήργησαν πάντα με την σύμφωνη γνώμη του και κατ’ εντολήν του πιστοί του δόγματος «αν δεν παρανομήσεις, έργο δεν κάνεις». ‘’Ετσι, ώθησαν 3,5 χρόνια τώρα στα σημερινά του αδιέξοδα τον συνδυασμό χωρίς αιδώ κι αυτό γιατί δεν κατάλαβαν τι έκαναν; Ίσως, μόνο που ο οικονομικός εισαγγελέας δεν θα πει το γνωστό σε όλους μας «…άφες αυτοίς· ου γαρ οίδασι τι ποιούσι…» διότι και «..οίδασι..» και παρ’ όλα αυτά «..ποιούσι..»
Είναι αργά για δάκρια Γιάννη μου, αυτά έπρεπε να τα σκεφτείς τότε....

- Τότε που διόριζες τον αγράμματο ως εγκέφαλο οικονομικών διοικητικών υπηρεσιών και σαν να μην έφτανε αυτό, και ως ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και γελούσε ΟΛΗ η Κούλουρη, όταν όλοι γνώριζαν ότι για να σβήσει έναν υπολογιστή τράβαγε την πρίζα κι όταν ήθελε να λογαριάσει κάτι έβγαζε από την κωλότσεπη το μπλοκάκι των παραγγελιών από το σουβλατζίδικο.
- Τότε που τοποθετούσες τον «υποτακτικό» σου υπεύθυνο ηλεκτροδοτούμενων κτισμάτων, δασικών τε και μη κτιρίων, με το γνωστό σκεπτικό… τότε που τον έβαζες στα πόδια του Βαγγέλη για να κάνει έργο και καλά στην περιοχή του και δεν έδινε λόγο σε κανέναν αρμόδιο ούτε και στον καθ’ ύλην αρμόδιο αντιδήμαρχο και πάντα εκ των υστέρων προσπαθούσε να μπαλώσει τα αμπάλωτα.
- Τότε που σκάσατε τον φουκαρά τον Περδικούρη από τις πιέσεις να σας υπογράψει τις παρατυπίες σας, αλήθεια ποιος τις υπέγραψες τελικά;
Θα μου πεις είχες τους λόγους σου, ναι δεν λέω μόνο που κι εμείς έχουμε τους λόγους μας σήμερα και δεν χαραμίζουμε ψήφο στους νεκροθάφτες της Κούλουρης.
Γκέγκε; Ούκου Γκέγκε;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κ. Νάννου;
Γιατί κα. Νάννου, ακόμη και σαν υποψήφια, χωρίζετε τους πολίτες της Σαλαμίνας σε δικούς μας και σε άλλους;
Γιατί κα. Νάννου, ακόμα και το πιο υγιές κομμάτι της νεολαίας μας το χωρίζετε σε δικούς μας και σε άλλους;
Έτσι κα. Νάννου, οραματιζόσαστε να διοικήσετε αν στην απίθανη περίπτωση ο λαός της Σαλαμίνας έκανε το λάθος να ψηφίσει εσάς και την παρέα σας στο Δήμο Σαλαμίνας; Χωρίζοντας τους πολίτες του νησιού σε δικούς μας και στους άλλους;
Πρόσφατα κα. Νάννου σε εκδήλωση που πραγματοποιήσατε σε μαγαζί της Κακή – Βίγλας, βραβεύσατε την ομάδα ποδοσφαίρου του Αίαντα για την άνοδό της από τη Β΄ Πειραιά στην Α’ Πειραιά.
Γνωρίζετε κα. Νάννου ότι στην ίδια κατηγορία στον άλλο όμιλο στέφθηκε πρωταθλήτρια (και όχι δεύτερη) μια άλλη ομάδα του νησιού μας;
Οι Σαλαμινομάχοι κα. Νάννου σαν πρωταθλητές στην κατηγορία τους της Β Πειραιά κατέκτησαν την άνοδό τους στην Α’ Πειραιά (δηλαδή στην ίδια κατηγορία με τον Αία).
Γιατί κα. Νάννου, δεν βραβεύσατε και τους Σαλαμινομάχους; Τι λένε οι υποψήφιοι σύμβουλοί σας από το Αμπελάκι;
Ακόμα κάτι πολύ σημαντικό μιας και είστε λάτρεις των βραβεύσεων κα. Νάννου.
Πρόσφατα θα σας θυμίσουμε, ένα λαμπρό παιδί της Σαλαμίνας – ένας παγκοσμίου φήμης πρωταθλητής που τιμάει την Ελλάδα και τη Σαλαμίνα μας, ο Λευτέρης ο Κόνσολας έφερε ακόμη ένα χρυσό μετάλιο στην πατρίδα μας από τους αγώνες στο Σίδνευ. Καταλαβαίνετε κα. Νάννου τι σας λέμε; Ο Κόνσολας κατέκτησε την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στο Σίδνευ!
Γιατί κα. Νάννου, δεν του δώσατε ούτε μια ανθοδέσμη; Δεν άξιζε ο Κόνσολας να κάνετε ένα πανηγυράκι σαν αυτό που κάνατε για τον Αία;
Καλά δεν βρέθηκε ούτε ένας από αυτή την παρεούλα που μες στην τρελή χαρά πιστεύουν όλοι ότι θα γίνουν αντιδήμαρχοι, να σας πούνε τι κουταμάρες κάνετε;
Δεν βρέθηκε ούτε ένας από τους υποτιθέμενους πεπειραμένους συμβούλους σας να σας πει ότι δεν μπορεί κα. Νάννου να χωρίζετε τους πολίτες της Σαλαμίνας σε πρώτης και δεύτερης κατηγορίας;
Η ασχετοσύνη σας και η εμπάθεια σας είναι επικίνδυνη για το νησί κα. Νάννου.
Καληνύχτα σας!